Nicolae Cristescu a acordat un interviu pentru exclusivNEWS.ro. Iată ce a declarat numărul doi RTP!

Nicolae Cristescu a acordat duminică, un interviu exclusiv site-ului de ştiri exclusivNEWS.ro. Numărul doi mondial face naveta de la Ploieşti la Bucureşti pentru a participa la turneele din circuitul RTP.

"Tenis mai urmăream din când în când, încă de când eram mai mic, dar pe primul loc era fotbalul. Într-o vară cam acum trei ani, am început să ies mai des cu un vecin la o partidă amicală de tenis de câmp. Pe urmă am cunoscut şi alţi băieţi cu care am putut să mă antrenez şi a început să îmi placă tot mai mult. Acum a ajuns să îmi placă tenisul mult mai mult decât fotbalulAm aflat despre RTP dintr-un grup de facebook. Mi-a părut interesant sistemul de joc pe care se bazează şi am zis să încerc şi acest circuit. Prima participare a fost destul de bună. Am pierdut în semifinale deşi am fost foarte aproape să pierd încă din primul tur. Nu ştiam neapărat la ce să mă aştept din moment ce era primul turneu RTP ţinut vreodată. Dar organizatorii au pus în fapte reale vorbele pe care le aduseseră despre circuit, înaintea desfăşurării primului turneu", a declarat Nicolae Cristescu în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.

Interviul complet îl puteţi citi pe site-ul www.exclusivnews.ro.

Pentru fiecare jucător nou adus la turneul din 18 noiembrie ce se va desfăşura la Tenis Prim Club din Complexul Strudenţesc Agronomie, primeşti o reducere de 20% din taxa de participare. Dacă reuşeti să îţi convingi cinci prieteni să vină la turneu, nu vei mai achita taxa de participare la RTP 100.

RTP Tenis Open 2017 va include cinci probe: simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt. Probele de simplu vor avea tablou de 32 de jucători, iar cele de dublu câte 16 perechi fiecare.

Alexandrion Grup, Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti sunt sponsorii RTP Tenis Open 2017. exclusivNEWS.ro şi recentnNEWS.ro sunt partenerii media ai turneului!