Andreea Avram a dezăluit pentru exclusivNEWS.ro motivul pentru care a ales să joace în circuitul RTP!

Andreea Avram, liderul ierarhiei de simplu feminin al RTP, a dezvăluit pentru exclusivNEWS.ro, motivul pentru care a ales să joace în circuitul Romanian Tenis Premium.

Primul loc în ierarhia RTP a venit după ce pe 24 septembrie a cucerit prima ediţie a turneului feminin RTP 50 desfăşurată în cadrul circuitului Romanian Tenis Premium.

"Prima ediție RTP 50 a fost cea care m-a adus în fruntea clasamentului. Tot atunci am primit și cea mai frumoasă cupă pe care o am de când joc tenis. Mi-a plăcut atmosfera din cadrul competiției, acea zi m-a trecut prin toate stările. Nu mă așteptăm să câștig deoarce adversarele mele aveau condiția fizică mult mai bună ca a mea. Mă bucur foarte mult că sunt liderul clasamentului, mai ales că primele poziții sunt ocupate de fete al căror nivel de joc este sensibil egal cu al meu, sunt conștientă că oricând se poate schimba ordinea", a mai declarat liderl RTP.‎

Interviul exclusiv acordat de Andreea Avram pentru exclusivNEWS.ro în care dezvăluie de ce a ales să joace în circuitul RTP, îl puteţi citi AICI.

Pentru fiecare jucător nou adus la turneul din 18 noiembrie ce se va desfăşura la Tenis Prim Club din Complexul Strudenţesc Agronomie, primeşti o reducere de 20% din taxa de participare. Dacă reuşeti să îţi convingi cinci prieteni să vină la turneu, nu vei mai achita taxa de participare la RTP 100.

RTP Tenis Open 2017 va include cinci probe: simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt. Probele de simplu vor avea tablou de 32 de jucători, iar cele de dublu câte 16 perechi fiecare.

Alexandrion Grup, Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti sunt sponsorii RTP Tenis Open 2017. exclusivNEWS.ro şi recentnNEWS.ro sunt partenerii media ai turneului!