Turneele RTP 100 şi RTP 50 din decembrie 2017, anulate!

Directorul Romanian Tenis Premium a decis azi, să anuleze turneele de tenis RTP 100 şi RTP 50 ce urmau să se organizeze în data de 16 decembrie, respectiv 17 decembrie, în Bucureşti.

Din cauza numărului insuficient de jucători înscrişi la turnee, RTP a decis să anuleze cele două competiţii şi să suspende organizarea de turnee în 2017.

Directorul RTP mulţumeşte jucătorilor şi jucătoarelor care s-au înscris la turneele RTP 100 şi RTP 50 din luna decembrie, şi totodată regretă faptul că nu poate organiza cele două competiţii de tenis.

Am dorit să încheiem anul 2017 cu două turnee de excepţie. Din păcate suntem nevoiţi să le anulăm ca urmare a numărului redus de înscrieri. Mulţumesc jucătorilor care s-au înscris la turneele din decembrie şi îmi exprim regretul sincer că nu putem să organizăm cele două competiţii. Cel mai probabil turneele vor fi reluate abia în luna martie 2018 dacă vremea ne va permite să jucăm în aer liber”, a declarat Directorul RTP, Sebastian Popescu.

Primul turneu organizat în cadrul circuitului RTP a fost pe 24 septembrie la Tenis Club AMG din Bucureşti, şi a fost de categorie RTP 50.

Al doilea turneu s-a organizat tot în Bucureşti, pe 15 octombrie, fiind tot de categorie RTP 50.

A treia competiţie RTP s-a organizat pe 29 octombrie, fiind tot de nivel RTP 50.

Al patrulea turneu RTP şi primul de categorie RTP 100 a fost organizat pe 18 noiembrie la Tenis Prim Club Bucureşti.

În prezent, la două luni de la lansarea competiţiei, în circuitul RTP sunt înscrişi 100 de jucători şi jucătoare.