Start înscrieri la primul turneu RTP din anul 2019

RTP dă start înscrierilor la primul turneu de tenis din anul 2019. Jucătorii amatori de tenis de câmp sunt invitaţi să ia parte la primul turneu de tenis ce se va organiza pe  23 martie 2019 la Vitality Wellness Club din Bcureşti.

Turnul RTP 100 Open este o competiţie destinată tuturor jucătirlor, indiferent de nivelul de joc. Înscrierile se fac până cel târziu 14 martie 2019. Înscrierile se fac prin email la office@tenispremium.ro , sau pe site-ul RTP prin intermediul contului de jucător. 

Taxa de participare este de 100 lei în proba de simplu masculin/feminin şi 70 lei per jucător în proba de dublu.

Tragerea la sorţi a tabloului de concurs se va realiza pe 21 martie 2019, la ora 19,00, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
- Simplu masculin - tablou de 32 jucători
- Simplu feminin -  tablou de 32 jucătoare
- Dublu masculin - tablou de 16 perechi
- Dublu feminin -  tablou de 16 perechi
- Dublu mixt - tablou de 16 perechi

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte un prosop la turneu, plus apă, banană şi un baton lion pentru fiecare meci jucat. Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Belin, sunt sponsorii circuitului Romanian Tenis Premium.