RTP 250 CUP.

RTP va organiza pe 14 aprilie 2019, la Vitality Wellness Club din Bucureşti,  turneul de categorie RTP 250, destinat jucătorilor de nivel mediu

Înscrierile se fac până cel târziu pe 31 martie 2019. Înscrierile se fac prin email la office@tenispremium.ro , sau pe site-ul RTP prin intermediul contului de jucător. 

Taxa de participare este de 130 lei în proba de simplu masculin/feminin şi 80 lei per jucător în proba de dublu.

Tragerea la sorţi a tabloului de concurs se va realiza pe 12 aprilie 2019, la ora 19,00, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
- Simplu masculin - tablou de 32 jucători
- Simplu feminin -  tablou de 32 jucătoare
- Dublu masculin - tablou de 16 perechi
- Dublu feminin -  tablou de 16 perechi
- Dublu mixt - tablou de 16 perechi

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte un prosop la turneu, plus apă, banană şi un baton lion pentru fiecare meci jucat. Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Belin, sunt sponsorii circuitului Romanian Tenis Premium.
Inscrie-te in RTP

Trebuie sa te loghezi in contul de membru pentru a putea sa te inscrii in Turneu.

Nr. 1
MASCULIN

Nr. 1
FEMININ